"Büyük İllerin Büyük Geleceği Olur"

10.12.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
"Büyük İllerin Büyük Geleceği Olur"


Adana'da çeşitli temas ve incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, şehrin geleceğine vurgu yaparak, Adana'nın Türkiye'nin en bereketli toprakları üzerinde kurulduğunu söyledi.


Adana’da ilk olarak yoğun sevgi gösterileri altında valiliği ziyaret eden Cumhurbaşkanı Gül’ü, Vali İlhan Atış ve diğer ilgililer karşıladı. Valiliğe gelişinde burada toplanan vatandaşlara hitaben kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Gül, kendisine gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür ederek, Adana'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Cumhurbaşkanı Gül, vatandaşların daha fazla yağmur altında kalmalarını istemediğini ifade ederek konuşmasını bitirdi.

 

 

ADANA: “TÜRKİYE’NİN EN BEREKETLİ TOPRAKLARI”

Cumhurbaşkanı Gül, valilikte yaptığı açıklamada Adana’nın Türkiye'nin en bereketli toprakları üzerinde kurulduğunu vurgulayarak, Çukurova'nın sadece Adana'yı değil tüm Türkiye'yi beslediğini söyledi.

Adana'nın tarımda olduğu kadar ticaret, turizm ve sanayide de Türkiye'nin önemli bir merkezi olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Gül, Adana'da yürütülen çalışmalarla yakından ilgileneceğini aktararak, ''Büyük illerin büyük sorunları, büyük projeleri, büyük geleceği olur'' dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, valiliği ziyaretinin ardından Hacı Ömer Sabancı Camisi’nde Cuma Namazı kıldı.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı